Herències - Minguella associats
155
page-template-default,page,page-id-155,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-minguella,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Herències

Herències

Som conscients de la dificultat que significa moltes vegades per a les famílies aquest procés d’herència després de la mort d’un ésser estimat. Aquest és el motiu pel qual recomanem més que mai la nostra intermediació, com a agents externs i per a la mediació en els interessos de cadascuna de les parts.

En que consisteix una herència o donació?

Quan una persona mor, els seus béns i drets passen als hereus o hereves corresponents. Aquest procés comença amb la obtenció del certificat de defunció i acaba amb l’entrega dels béns.

Tipus de successió

  • Testamentaria: Abans de la mort i a través del testament la persona reparteix els seus béns i drets (parcial o totalment)  perquè els rebin els seus hereus després de la seva mort.

 

  • Abintestat: En aquest cas no hi ha testament (o es declara nul). Els parents més propers seran cridats a heretar i serà obligatòria la Declaració d’Hereus.

Perquè portem herències?

  • Carmen Minguella, advocada, compta amb una experiència de més de 30 anys tramitant i negociant herències. Juntament amb Tània Martí comptem, a més, amb dos expertes en Dret Civil.

 

  • Finques Minguella t’ajuda amb qualsevol part del tràmit.

 

  • Treballem amb Notaris de la zona.