Serveis immobiliaris - Minguella associats
297
page-template-default,page,page-id-297,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-minguella,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Serveis immobiliaris

Agents immobiliaris

Minguella Associats estem especialitzats en compravenda d’immobles tipus cases, xalets, pisos o naus industrials, d’entre altres. A més, treballem especialmente amb finca rústica a la zona del Priorat (Tarragona).

 

Gestionem també el lloguer per als nostres clients, amb una base de contractes revisats anualment, com el segur d’impagament ARAG i amb la liquidació d’impostos inclosa en els nostres honoraris.

Exclusivitat

La exclusiva busca controlar la operació per evitar que terceres parts puguin distorsionar la informació i per tant perdre la operació. Tractar el producte d’una forma única.

Publicitat

Accedim a un gran volum de clients potencials treballant canals punters. Seleccionem on publiquem i quina quantitat d’informació publiquem en els principals portals immobiliaris del sector.

Honoraris

Cobrem uns honoraris justos d’acord a l’experiència reconeguda i la feina ben feta.

Immobles disponibles

Descobreix els nostres immobles

La nostra trajectoria professional dins del sector de les inversions immobiliaries i les tramitacions d’herències ens avalen.