Empresa - Minguella associats
689
page-template-default,page,page-id-689,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-minguella,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Empresa

Empresa

Minguella Associats som una empresa familiar dedicada a la compravenda i lloguer d’immobles que va començar la seva trajectòria professional com Agent de la Propietat Immobiliaria als anys 80.

Carme Minguella com fundadora de l’empresa va començar la seva trajectòria professional com advocada. Especialitzada en Dret Civil i més concretament en herències.

 

Fruit de la relació de confiança amb aquests clients va derivar que li encarreguessin la comercialització i venda dels béns heretats.

 

Al llarg d’aquests 40 anys d’experiència ens hem especialitzat en transaccions i gestions de patrimonis, tramitacions d’herències i tot tipus de tràmits de l’àmbit immobiliari.

Durant tots aquests anys la nostra empresa ha tingut sempre tres valors fonamentals per a dur a terme la nostra activitat professional.

Sentit comú

Capacitat que tenim per a actuar amb correcció cap als nostres clients, buscant sempre el bé comú per a dur a terme les operacions.

Ètica

Valors com l’honestedat, la transparència, la responsabilitat, la cordialitat o la integritat formen part del nostre ADN

Eficàcia

Busquem mètodes per a obtenir els millors resultats. Optimitzem el temps i recursos per a evitar pèrdues de temps i diners als nostres clients.

El nostre equip

Minguella Associats la formem un equip multidisciplinari amb una llarga trajectòria al sector immobiliari i els seus serveis relacionats. A continuació us presentem el nostre equip de professionals.

Equipo-minguella-Associats-1

Carmen Minguella Pujol

Agent de la Propietat immobiliaria

· Advocada

Equipo-minguella-Associats-2

Xavier Llorens Minguella

Comercial

· Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses
· Especialitat: compravenda de finca rústica

Equipo-minguella-Associats-3

Anna Minguell Pujol

Comercial

· PDD IESE (Universitat de Navarra)
· Trajectoria professional a multinacionals.